Kalastamaan Pohjanmaalle

Pohjanmaan vaihteleva rannikko monine saarineen ja luotoineen tarjoaa hauelle erinomaiset elinolot ja pyytäjille monipuolisia kalastusmahdollisuuksia. Vesissämme on runsaasti haukia, aina sisäsaaristosta avomeren äärellä sijaitseviin karikoihin. Myös joki- ja sisävesikalastus antaa runsaita saaliita ja suuria haukia. Kalastuksen lomassa voitte kokea pohjalaista saaristoa ja luonnon rauhaa lähietäisyydeltä.

Merenkurkun saaristo on ainutlaatuinen

Merenkurkun saaristo on ainutlaatuinen ja siksi se onkin päässyt Unescon maailmanperintölistalle. Maankohoamisrannikolle tyypilliset fladat ovat hauelle hyviä kutupaikkoja ja poikasten kasvuympäristöjä samalla, kun ravinnosta ei niissä ole pulaa. Kivikkoisesta saaristosta ei myöskään puutu karikkoisia matalikkoja, jotka kuhisevat kalasaaliita.

Kalastonhoitomaksu 2024

Vuoden 2024 kalastonhoitomaksut ovat 47 euroa vuodelta, 16 euroa seitsemältä vuorokaudelta ja 6 euroa vuorokaudelta. Kalastonhoitomaksu on pakollinen kaikille 18‒69-vuotiaille kalastajille, jotka kalastavat muuten kuin pilkillä, ongella tai silakkalitkalla. Lue lisää kalastonhoitomaksusta täältä.


{{google_analytics}}